Súhlas so spracovaním osobných údajov

NFORMÁCIE PRE KLIENTOV O SPRACOVANÍ OSOBNÝCH ÚDAJOV
podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016
o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov)

 

I. Správca údajov

FLOR SERVICE TRADE, s.r.o.
Kopečná 949/14
602 00 Brno
ID:02108208

II. Účel(e) spracúvania osobných údajov
Vaše osobné údaje spracúvame na tieto účely
- vedenie dokumentácie súvisiacej s našimi obchodnými a podnikateľskými prípadmi;
- udržiavanie objednávkových systémov
- vedenie adresárov klientov a zamestnancov.
- spracovanie správ pre orgány verejnej správy
- účtovné a daňové operácie
- vedenie záznamov o sťažnostiach
- vedenie zoznamov vyradenej dokumentácie
- riadenie sťažností
- vedenie záznamov o našich príjmoch a výdavkoch, prijatých platbách a hospodárení, ako to vyžadujú daňové a účtovné predpisy.

III. Právny základ pre spracovanie osobných údajov
Právnym základom pre spracovanie vašich osobných údajov uvedených v bode II. je
-plnenie našich zákonných povinností (najmä zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve, zákon č. 586/1992 Zb. o daniach z príjmov, zákon č. 634/1992 o ochrane spotrebiteľa)
-plnenie záväzkov vyplývajúcich zo zmluvy, na základe ktorej vám poskytujeme naše služby (táto zmluva nemusí mať písomnú formu)

IV. Príjemcovia osobných údajov
Príjemcami vašich osobných údajov môžu byť v súlade s ustanoveniami právnych predpisov v konkrétnych prípadoch okrem vás aj orgány verejnej moci. Okrem prevádzkovateľa môžu osobné údaje na vyššie uvedené účely spracúvať aj sprostredkovatelia na základe zmlúv o spracovaní údajov uzatvorených v súlade so všeobecným nariadením o ochrane údajov.
Vaše osobné údaje neprenášame do zahraničia.

V. Trvanie spracovania osobných údajov
Osobné údaje obsiahnuté v obchodnej dokumentácii sa spracúvajú po dobu stanovenú platnými právnymi predpismi alebo po dobu, počas ktorej ste naším klientom, a následne jeden rok po tom, čo ste naším klientom prestali byť.

VI. Práva dotknutej osoby
Pri spracúvaní osobných údajov máte nasledujúce práva týkajúce sa ochrany vašich osobných údajov:
-právo požiadať nás o prístup k vašim osobným údajom;
-právo na opravu vašich osobných údajov, ktoré spracúvame;
-právo obmedziť spracovanie. Obmedzenie spracúvania znamená, že musíme označiť vaše osobné údaje, ktorých spracúvanie bolo obmedzené, a nesmieme ich ďalej spracúvať počas trvania obmedzenia, s výnimkou ich uchovávania. Máte právo obmedziť spracovanie, ak
- namietate správnosť osobných údajov počas obdobia, ktoré je potrebné na overenie správnosti osobných údajov;
- spracúvanie je nezákonné a vy namietate proti vymazaniu osobných údajov a namiesto toho žiadate o obmedzenie ich používania;
- ak už nepotrebujeme vaše osobné údaje na účely spracovania, ale vy ich potrebujete na určenie, výkon alebo obhajobu právnych nárokov;
- ak ste vzniesli námietku proti spracúvaniu uvedenému v oddiele VII nižšie, kým sa neoverí, že naše oprávnené dôvody na spracúvanie prevažujú nad vašimi záujmami alebo právami a slobodami;
-právo na vymazanie osobných údajov. Právo na vymazanie osobných údajov sa vzťahuje len na osobné údaje, ktoré spracúvame na iné účely, ako je poskytovanie našich služieb. Údaje, ktoré o vás uchovávame na účely poskytovania našich služieb, nemôžeme vymazať;
-právo na prenosnosť údajov. Môžete nás požiadať, aby sme vaše osobné údaje poskytli na účely ich prenosu inému prevádzkovateľovi údajov alebo aby sme ich sami preniesli inému prevádzkovateľovi údajov. Toto právo však máte len v prípade údajov, ktoré spracúvame automatizovanými prostriedkami na základe vášho súhlasu alebo zmluvy s vami. Údaje, ktoré o vás máme, však môžeme poskytnúť len na účely poskytovania našich služieb vám a za zákonných podmienok orgánu verejnej moci.
-právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ak sa domnievate, že spracúvanie vašich osobných údajov porušuje právne predpisy o ochrane údajov. Sťažnosť môžete podať dozornému orgánu v mieste svojho obvyklého pobytu, v mieste zamestnania alebo v mieste, kde došlo k údajnému porušeniu. V Českej republike je dozorným orgánom Úrad na ochranu osobných údajov, Pplk. Sochor 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

VII. Právo namietať proti spracovaniu
Ak spracúvame vaše osobné údaje na účely našich alebo cudzích oprávnených záujmov (právne dôvody spracúvania sú uvedené v časti III), máte právo kedykoľvek namietať proti takémuto spracúvaniu. Námietku môžete podať na našej adrese uvedenej v časti I. Ak vznesiete takúto námietku, budeme oprávnení pokračovať v takomto spracúvaní len vtedy, ak preukážeme závažné oprávnené dôvody na spracúvanie, ktoré prevažujú nad vašimi záujmami alebo právami a slobodami, a ak je spracúvanie nevyhnutné na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov.

VIII. Povinné spracovanie a povinnosť poskytnúť osobné údaje
Spracovanie vašich osobných údajov na účely poskytovania našich služieb je zákonnou požiadavkou.

 

Novinky
Právě jsme pro Vás spustili nový e-shop.
10.04.2018celá novinka
ďalšie novinky
Zasielanie noviniek na e-mail
Chcete byť pravidelne informovaní o novinkách a zvýhodnených akciách?
Prihláste sa k odberu noviniek
Zasielať

infoPodle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.


©2018 Florservice.cz - Všetky práva vyhradenéZačiatok stránky
Nevíte si rady?
Zeptejte se nás telefonicky nebo e-mailem.
telefon +420 518 327 023